МАСТОЛЕК капс 700 мг, №30
Код: 6573475

Ціна:
348 грн

Опис

Що таке МАСТОЛЕК®?
Новий негормональний комплексний препарат для корекції естрогензалежних патологічних процесів жіночої репродуктивної системи.

Склад
Броколі екстракт – 120 mg(мг), DIM (3,3'-диіндолілметан) –120 mg(мг), кульбаби лікарської коріння – 50 mg(мг), вітексу священного екстракт – 100 mg(мг), L-метіонін –30 mg(мг), вітаміни: С – 20 mg(мг), В6 – 2 mg(мг), Е –10 mg(мг), D3 –10 µg(мкг) (400 МО); натрію гідроселеніт –30 µg(мкг)

Для чого застосовується?
Для нормалізації функціонального стану молочної залози у жінок при:

  • циклічній масталгії (біль в молочних залозах)
  • фіброзно-кістозній мастопатії
  • передменструальному синдромі
  • станах, які вимагають зниження рівня пролактину і нормалізації метаболізму естрогенів
  • прийомі гормональних препаратів для зниження ризику виникнення побічної дії останніх
  • гіперплазії ендометрію, ендометріозі, кістах яєчників,
  • папіломатозі органів жіночої статевої системи

Як приймати?
По 1-2 капсули, за півгодини до їжі, запиваючи рідиною. Термін вживання два-три місяці. За необхідності курс повторюють двічі – тричі на рік.

Проти показання: індивідуальна чутливість до компонентів, вагітні, жінки, що годують немовля, діти до 16 років.

Додаткова інформація:

Дііндолілметан (DIM) є активним метаболітом індол-3-карбінолу (I3C), що міститься в рослині сімейства Капустяні, зокрема, в броколі, капусті і цвітній капусті. Нормалізує метаболізм естрогенів на користь утворення естрогенів зі слабкою дією, що забезпечує загибель пухлинних клітин, в результаті чого знижується ризик розвитку естроген-залежних пухлинних процесів в організмі жінк, Також пригнічує синтез естрогенів з канцерогенними властивостями, що можуть викликати некеровані процеси ділення клітин. DIM впливає безпосередньо на клітини, інфіковані вірусом папіломи людини (ВПЛ). Він блокує поділ інфікованих клітин, призводить до їх загибелі при цьому не впливає здорові клітини організму і у такий спосіб гальмує розвиток папілломатозних утворень. Дііндолілметан виявляє високі антиоксидантні властивості, підвищує ефективність роботи систем детоксикації та уповільнює процеси старіння. Дія на організм дііндолілметану значно ефективніша в комплексі з екстрактом броколі, що є джерелом натурального індол-3-карбінолу і містить глюкорафанін і сульфорафан, що мають протиракові і антибактеріальні властивості.

Броколі - природне джерело Аскорбіногена - харчового індолу. При комбінуванні Аскорбіногена з Дііндолілметаном дія Дііндолілметану посилюється, за рахунок розпаду Аскорбіногена в організмі на аскорбінову кислоту і Індол-3-карбінол, складовою частиною якого є DIM, в результаті чого концентрація Індол-3-карбінолу та DIM значного збільшується. Аскорбіноген виступає також як імуномодулятор, забезпечуючи адекватну роботу імунної системи з розпізнавання і знищення ракових клітин в організмі і є ефективним засобом профілактики ракових естрогензалежних захворювань. Екстракт броколі містить велику кількість селену, який володіє потужними антиоксидантними властивостями і поліпшує роботу серцево-судинної системи, печінки і шлунково-кишкового тракту.

Вітекс священний (прутняк) - містить ірідоіди, флавоноїдами та ефірні масла, що знижують утворення пролактину, який порушує менструальний цикл, сприяє розвитку безпліддя та викликає передменструальний синдром, циклічну масталгію і фіброзно-кістозна мастопатію. Екстракт прутняка знижує рівень пролактину, сприяє корекції дисбалансу циклічних рівнів жіночих статевих гормонів (естрогенів і прогестерону), що сприяє відновленню репродуктивної функції, гальмує розвиток патологічних проліферативних процесів в молочних залозах та знижує больовий синдром при мастопатії.

Корінь кульбаби - містить магній, калій, кальцій, марганець, алюміній, мідь, залізо, вітаміни А, В і С, інулін, органічні кислоти, холін, каротиноїди. Нормалізує обмін речовин, знижує рівень холестерину в крові, виводить токсини, нормалізує функції серцево судинної системи, піднімає настрій і загальний тонус. Має противірусні і антиканцерогенні властивості. Інулін запобігає пасажу бактеріальних токсинів з просвіту кишечника у внутрішнє середовище організму, що може викликати запалення яєчників та призводити до порушення вироблення прогестерону та дефіциту лютеїнові фази.

L-метіонін - незамінна амінокислота, що поліпшує обмінні процеси в печінці. У жінок після 35 років, а також у більшості жінок, що користуються оральними контрацептивами, або проходять курс естрогенотерапії, в результаті утворення великої кількості вільних радикалів, нестачі метионіну та послаблення ферментативних процесів, естрогени, на останньому етапі метаболізму, перетворюються в канцерогенні семихінони, які викликають ушкодження ДНК, як наслідок, патологічне ділення клітин в органах-мішенях (матка, яєчники, грудні залози ). L-метіонін виступає донором метильних груп, що, в присутності антиоксидантів, запускають процес утворення безпечних метаболітів естрогену, що запобігає маніфесту розвитку онкологічних процесів. Також ця амінокислота необхідна для правильного функціонування нервової системи, усуває підвищену дратівливість, підвищує нервову лабільність при ПМС і клімактеричному синдромі.

Аскорбінова кислота (вітамін С) – приймає участь в регуляції окислювально-відновних процесів в організмі, має виражені антиоксидантні властивості. Підсилює дезінтоксикаційну функцію печінки, підвищує спротив організму до інфекцій. Зменшує токсичність і збільшує ефективність хіміо- і променевої терапії під час лікувального процесу.

Вітаміни Е, D - необхідні для повноцінної роботи яєчників, нормалізують роботу репродуктивної системи жінки, підтримують сексуальну активність.

Витамін В6 - у поєднанні з селеном перешкоджає нервовому виснаженню і зміцнює нервову систему. Сприяє підвищенню рівня жіночого гормону - прогестерону - в крові. Сприяє синтезу ендорфінів - природних стимуляторів настрою та емоцій, які позитивно впливають на симптоми клімаксу і ПМС.

Селен – потужний антиоксидант, необхідний для зниження оксидативного стресу. Нестача селену приводить до утворення генно – токсичних сполук, які можуть привести до ушкодження ДНК та маніфестації онкологічного процесу в молочних залозах.

Фотогалерея

МАСТОЛЕК капс 700 мг, №30 зображення 1
Longevita – високі стандарти якості, підтверджені європейськими та американськими сертифікатами: МDD-CT, CE, FDA, MDSAP, ISO 13485, ISO 15197, BSCI, ESH, GMP, FSC, RoHS, Reach, AAMI.