Маска медична захисна Longevita з мельтблауном, пакет, 1х10
Код: 6636083

Немає в наявності

Опис

Маска захисна 3-шарова (штампована) із шаром медичного матеріалу мельтблаун, що збільшує рекомендований час носіння до 4-х годин. Високий бактеріальний ефект фільтрації (BFE) 95%. Із затискачем для носа та м'якою гумкою. Зареєстровано в Україні як медвиріб (дозволено для продажу в мед. заклади). У зручному ЗІП-пакеті багаторазового використання, що дозволяє безпечно зберігати маски.

Переваги: ​​2 шари спанбонду + мельтблаун, загальна щільність 80 г/м2, м'яка вушна гумка. Додатково в індивідуальній картонній коробці. Медична реєстрація.

Комплектація: Розмір: маска для обличчя 175X95 мм; вушна петля: 185 мм. Маска для обличчя, вушна петля (2 шт.), затиск для носа. В упаковці 10 штук. 

Характеристики

Вид Медичні маскиТип Одноразові маскиМатеріал Поліпропілен нетканий (спанбонд-мельтблаун-спанонд), 3 шариКількість шарів Тришарова

Фотогалерея

Маска медична захисна Longevita з мельтблауном, пакет, 1х10 зображення 1
Маска медична захисна Longevita з мельтблауном, пакет, 1х10 зображення 2
Longevita – високі стандарти якості, підтверджені європейськими та американськими сертифікатами: МDD-CT, CE, FDA, MDSAP, ISO 13485, ISO 15197, BSCI, ESH, GMP, FSC, RoHS, Reach, AAMI.