МАНУРІН капс.700 мг, № 10
Код: 6685201

Немає в наявності

Опис

Склад однієї капсули: D-маноза - 500 мг, екстракт журавлини (стандартизований) - 144 мг, екстракт ортосифона - 30 мг, допоміжні речовини: аскорбат кальцію, магнію цитрат.

Опис:
МАНУРІН® - сучасний рослинний антисептик створений на основі D-манози та стандартизованих рослинних екстрактів виробництва EUSA (Франція).
Унікальна комбінація цих інгредієнтів, дозволяє використовувати МАНУРІН® для посилення ефективності традиційних засобів, використовуваних при антибактеріальної терапії сечовидільної системи, зокрема при резистентності мікрофлори до них, а іноді і в якості альтернативи антибіотикотерапії.
МАНУРІН® сприяє зменшенню болю, пригніченню і вимиванню шкідливих бактерій і токсинів із сечового міхура. Препарат має протизапальну дію. Крім цього, він використовується для запобігання виникненню рецидивів (повторень) циститу.

Рекомендується вживати:
дорослим по 1 капсулі 1-2 рази на день або по 2 капсули 1-2 рази на день залежно від стану, бажано, через деякий час після їжі та при звільненні сечового міхура, запити достатньою кількістю води. Для більшої ефективності дії рекомендується пити багато води (1,5 - 2 літри) протягом усього дня для стимуляції потоку сечі. Термін вживання 3-7 днів. За рекомендацією лікаря курс прийому може бути змінений і продовжений. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.
Перед застосуванням потрібна консультація з лікарем.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів, діти до 12 років, гастрит, виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки, виражена гіпотонія.

Фармакологічні властивості компонентів МАНУРІН®

D - маноза
Це моносахарид, який частково метаболізується мікробіотою і організмом, а значна частина виводиться майже в незмінному вигляді, у сечовий міхур, де виконує свою захисну дію відносно патогенних бактерій, що викликають найпоширеніші інфекції сечовивідних шляхів. Д-маноза уповільнює адгезію бактерії Escherichia coli до епітеліальних клітин слизової оболонки сечового міхура (уповільнює прилипання кишкової палички до епітелію сечовивідних шляхів і таким чином сприяє їх виведенню разом із сечею, запобігаючи колонізації сечовидільної системи мікроорганізмами і, як наслідок, розвитку запалення.

Екстракт журавлини
Екстракт цілісних ягід журавлини, що входить до складу препарату МАНІРІН®, стандартизований за змістом проантоціанідіни типу A - у кожній капсулі міститься 144 мг екстракту журавлини, що відповідає 36 мг проантоціанідіни А. Протоціанідіни А, перешкоджають розмноженню і забезпечують потужний антиадгезивний ефект бактерій Escherichia coli (запобігають прилипанню кишкової палички до епітелію сечовивідних шляхів) - основного збудника інфекцій сечовидільної системи.
Екстракт ягід журавлини впливає на врегулювання кислотності сечі, підтримує солі в розчинній стані, перешкоджаючи утворенню каменів, має протизапальну, сечогінну та бактерицидну дію.

Екстракт ортосифона тичинкового (нирковий чай)
сильний діуретик - вдвічі збільшує об'єм виділеної рідини. Під час прийому з організму активно виводяться хлориди, свинець, сечова кислота та сечовина; знімаються спазми гладкої мускулатури, поліпшується функція ниркових канальців, нормалізується обмін речовин. Разом з виводом сечовини та сечокислої кислоти зменшується біль, знижується печіння, заспокоюється роздратована слизова та нормалізується діяльність сечового міхура.

Таким чином, біологічно активні компоненти, що входять до складу МАНУРІН® сприяють зменшенню ризику виникнення інфекцій сечовивідних шляхів у осіб
• з рецидивуючими інфекціями сечовивідних шляхів (зокрема, при впливі стресових факторів, зміну клімату, несприятливих гігієнічних умовах),
• при постменопаузі, цукровому діабеті,
• у жінок, які ведуть активне статеве життя і/або використовують механічні пристрої для контрацепції.

МАНУРІН® усуває інфекцію сечових шляхів так само швидко, як і традиційні антибіотики, але набагато безпечніше. 

Фотогалерея

МАНУРІН капс.700 мг, № 10 зображення 1
МАНУРІН капс.700 мг, № 10 зображення 2
Longevita – високі стандарти якості, підтверджені європейськими та американськими сертифікатами: МDD-CT, CE, FDA, MDSAP, ISO 13485, ISO 15197, BSCI, ESH, GMP, FSC, RoHS, Reach, AAMI.